مرکز فرهنگی – هنری شهرستان اصلاندوز

 این مرکز از سال 1381 فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است . در 8 آبان ماه ،مصادف با  روز نوجوان این مرکز با هدف آشنایی کودکان ونوجوانان با شهدای گرانقدر به ویژه شهدای نوجوان و تجلیل از مقام شامخ شهدا به نام شهید حمداله حسینی پور (کوچکترین شهید شهرستان اصلاندوز ) نام گذاری شد.



خدمات مرکز :

 

  کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی ۴ سال کامل تا ۲۲ سال 

  اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

  اجرای نمایش های عروسکی و نمایش فیلم

بخش های مرکز :

 

  دارای دو کتابخانه کودک ونوجوان، سالن آمفی تئاتر در مساحت 337 متر مربع

امکانات ویژه مرکز :

 

  سالن مطالعه کودک / سالن مطالعه نوجوان / سالن آمفی تئاتر / 

امکانات کارگاهی :

 

  کارگاه فرهنگی   

خدمات فراگیر :

 

-

روز و ساعات فعالیت :

 

  مرکز در یک شیفت از 9 صبح الی 15 عصر 

پرسنل :

 

  1 نفر مسئول مرکز -  1 نفر خدمات

شرایط عضویت :

 

 داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه  20000 تومان برای عضویت در مرکز حقیقی

نشانی :

 

  میدان الله - خیابان ولیعصر - (نشانی برروی نقشه)

تلفن :

 

  تلفن :  32742260 داخلی 045

مسئول مرکز :

 

  خانم فضه میرموسوی


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 

 

  • 1403/08/21 - 13:29
  • تعداد بازدید: 62
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
مدیرکل کانون استان اردبیل:

بیش از 30 عنوان برنامه هفته کتاب در مراکز کانون استان اجرا می‌شود

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل از اجرای بیش از 3۰ عنوان برنامه در مراکز فرهنگی هنری کانون استان در گرامیداشت هفته کتاب خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان اردبیل، ملیحه ملک‌زاده فرد، مدیرکل کانون استان اردبیل پیش از‌ظهر روز دوشنبه 21 آبان ماه 1403، در پانزدهمین جلسه شورای فرهنگی کانون استان گفت: سی‌ودومین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران با اجرای بیش از 30 عنوان برنامه در مراکز فرهنگی هنری کانون استان گرامی داشته می‌شود.

وی با بیان اینکه امسال برنامه‌های این مناسبت با شعار «خواندن برای همدلی» برگزار می‌شود، اظهار داشت: هدف اصلی از اجرای این برنامه‌ها ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی در بین کودکان و نوجوانان و اولیای اعضای مراکز است و در این خصوص پنج برنامه شاخص استانی هدف گزاری شده و از 23 تا 30 آبان به اجرا درخواهد آمد.

ملک‌زاده فرد از برگزاری آیین پایانی طرح «چراغ مطالعه» در اولین روز از هفته کتاب در مرکز فرهنگی هنری شماره‌ی سه کانون اردبیل خبر داد و گفت: در اجرای این طرح، طی فرایند چهارماهه و پس از برگزاری کارگاه‌های مختلف در بخش‌های فرهنگی، هنری و ادبی با استفاده از آثار فرهاد حسن‌زاده، نویسنده کتاب‌های کودک و نوجوان محتواهای متنوعی تولید شده است که تهیه نشانگرهای کتاب، پادکست، آلبوم تصاویر، تولید قصه نمایش در 3 گروه مجزا، تهیه تندیس از شخصیت‌های کتاب، نقد و بررسی کتاب، داستان‌نویسی، عکاسی، ساخت کلیپ ازجمله این محتواها است.

وی تصریح کرد: در اجرای این طرح علاوه بر مشارکت اعضای کودک و نوجوان، مادران اعضا نیز با همراهی مربیان مرکز به تولید کیف‌های دوشی منقوش به تصاویری برگرفته از کتاب‌های این نویسنده پرداخته‌اند که با برپایی نمایشگاهی، در معرض دید علاقه‌مندان قرار خواهد گرفت.

 ملک‌زاده فرد با اشاره به اجرای برنامه شهر دانایی در 26 و 27 آبان ماه، عنوان کرد: در این دو روز با حضور حمیدرضا شاه‌آبادی، نویسنده و پژوهشگر تاریخ، کتاب داستان «وقتی مژی گم شد» از این نویسنده توسط اعضای ادبی مراکز کانون نقد و بررسی شده و نشستی نیز با عنوان نگاهی به شیوه‌های واقع‌نمایی داستان‌های تاریخی با حضور مربیان، اعضای توانمند ادبی و فعالان حوزه ادبیات برگزار خواهد شد.

مدیرکل کانون استان اردبیل برگزاری مهرواره کتاب و تقدیر از فعالان کتاب‌خوانی مراکز کانون را از دیگر برنامه‌های هفته کتاب عنوان کرد و گفت: در این مناسبت از کتاب قلب باغچه مشتمل بر آثار 111 عضو ادبی مراکز کانون استان نیز رونمایی خواهد شد.

وی ادامه داد: آشنایی کودکان و نوجوانان با آثار فاخر فارسی به‌عنوان طرح شاخص مرکز الگوی تربیتی شماره 2 کانون اردبیل هم که کار خود را با موضوع شاهنامه از تابستان امسال آغازشده بود، با تولید آثار فرهنگی هنری بر مبنای این اثر ارزشمند ازجمله ساخت تندیس‌هایی از شخصیت‌های شاهنامه، ساخت کتیبه‌های سفالی، تصویر سازی از قصه زال و سیمرغ ، نقالی، شاهنامه‌خوانی و بازآفرینی قصه‌های شاهنامه، طی برگزاری نمایشگاه و برنامه‌ای در 30 آذرماه به پایان خواهد رسید.

 مدیرکل کانون استان خاطرنشان کرد: مراکز کانون استان هم برنامه‌های مختلفی جهت اجرا در نکوداشت سی‌ودومین دوره هفته کتاب پیش‌بینی کرده‌اند که برپایی کارگاه‌های نقد کتاب، برگزاری جلسات انجمن‌های ادبی، اجرای مسابقه، تجلیل از اعضای باشگاه‌های کتاب‌خوانی، ارزیابی دفتر دانایی اعضا در خصوص خلاصه‌نویسی کتاب، معرفی تازه‌های کتاب، برگزاری کارگاه‌های قصه‌گویی، نمایش و پخش کتاب فیلم و ایستگاه مطالعه از جمله این برنامه‌ها است.

کلمات کلیدی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت